2016. október 9., vasárnap

Különleges, páratlan táskák - Kávés zsákból

Mitől különleges és páratlan?
Az egyes táskák karakterét meghatározó előlap eredeti kávés zsákból készül. Az újrahasznosítás egy formája ez, amikor a világ különböző pontjairól (Brazília, Guatemala, Costa Rica, ...), nyers kávéval teletömve érkező zsákanyagot új funkcióra fogjuk. Ezentúl díszei lehetnek egy táskának. Más textilekkel, merevítő- és bélésanyagokkal, valamint egyéb kiegészítőkkel kombinálva születnek meg a páratlan textilművek. Páratlanok, hisz nincs két egyforma belőlük.
Nincs két egyforma kávés zsák, hisz a feliratokat és a mintát a legtöbb esetben kézi erővel, egyenként viszik fel a juta zsákra, stencil eljárással. E művelet lényege pusztán az információ feljelölése a kávé származási helyéről, termesztőjéről, esetleg a nagykereskedőjéről, stb.
A zsákok, eddigi útjuk során kihasznált erős tartásuk és informatív jellegük mellett a maguk rusztikus jellegével és természetes erejével dekoratív megjelenésűek, ezért remek táska alapanyagoknak minősülnek.
Különleges és szerethető táska válik belőlük.


 Ha Ön is szeretne egy egyedi, kávés zsák felhasználásával készült táskát, kérem nézze meg az aktuális készlet információt,  és vásárlási szándékát jelezze: ITT!